produktioner

AKTUELLT

MAJ - NOV

GROTESCOS SJU MÄSTERVERK

PRODUKTION: FLX, POSTPRODUKTION: DELEGATIONEN POST

REGI AV JENS JONSSON OCH MIKAEL LINDGREN.

Grotescogänget är tillbaka med Åtta nya avsnitt. Jag klippte tre av dem: "Föräldramötet", "Drönaren" och "Valvakan". Jag hjälpte också till i efterbearbetningen och gjorde online etc.

 

Programmet sänds på fredagar kl 22 på svt.

 

 

Till SVT

 

TIDIGARE KLIPPUPPDRAG

Jens Lind berättar en svindlande släktsaga med en modig pionjär i huvudrollen, som kommer att uppleva kvinnlig rösträtt, möjligheten att verka som entreprenör och bryta mark för generationer av kvinnor.

SVT:s Jens Lind undkom tsunamin med en hårsmån. Dagarna innan katastrofen befann han sig i Khao Lak med sin familj. Han var där för att filma ett reportage med arbetsnamnet ”det hotade paradiset.”

SIXTEN

Dokumentärfilm, SVT

Han åkte skidor som ingen annan i hela världen. Hans envishet och hetsiga humör kan många vittna om. Hans liv är berättelsen om oerhörda framgångar i skidspåren och om ett svunnet Sverige. Men också om hur livet kanske inte blev precis som man tänkt sig. SVT:s Jens Lind fick följa Sixten Jernberg under hans sista tid i livet.

Dokumentärfilm, SVT

Solskensolympiaden berättar historien om de olympiska spelen i Stockholm 1912. Med unika arkivbilder skildras hjältarna, festen, skandaler och politiska kontroverser för 100 år sedan.

 

Filmen är gjord av Jens Lind, och blev mycket uppskattad när den sändes första gången i slutet av maj 2012. Filmen har också prisats på den största galan för sportdokumentärer, FICTS i Milano..

 

 

Dokumentärfilm, SVT

En dokumentär av Jens Lind om nerver, tårar och glädjetjut. Om en historisk golfseger med svenska tjejer i huvudrollen. Europalagets svenska kapten Lotta Neumann följer sitt mantra "Let's make history" och leder sitt lag till seger på bortaplan mot USA i Solheim Cup 2013. Caroline Hedwall vinner alla matcher och Anna Nordqvist gör hole in one.

Programserie, SVT

I alla tider har samhällsförändring börjat med att människor vågat drömma, orkat kämpa, och velat förändra. Men vad förändrar ett samhälle mer genomgripande och långsiktigt? Och kan man som enskild person göra skillnad? . Den här serien handlar om människor och händelser som på ett eller annat sätt varit med och förändrat samhället för alltid.

 

Jag ansvarade för postproduktionen och klippte avsnittet om BT- Kemi och Alfred Nobel.

© Copyright. All Rights Reserved.